Zin in een leuke salesfunctie?
Een uitdagende baan waar je niet in een sleur terecht komt, die je een hoge mate van voldoening oplevert, en waar je ook nog eens geen specifieke diploma’s of ervaring voor nodig hebt. Wie wilt dat nu niet! Heb je weleens gedacht aan koude acquisitie? Dat is wat je als junior vertegenwoordiger voor Proximedia Nederland gaat doen.

Geen zorgen als je hier nog niet mee bekend bent: wij bieden jou de nodige tools en trainingen. Jij maakt onderdeel uit van een hecht team dat elkaar positief aanspoort. Behaal jij goede resultaten? Dan sleep je een riante provisie in de wacht! En natuurlijk mag een uitstapje op z’n tijd niet ontbreken!


“If you’re offered a seat on a rocket ship, don’t ask what seat! Just get on.” – Sheryl Sandberg

Herken jij jezelf hierin?

 • Je krijgt maar geen reacties op sollicitaties vanwege een gebrek aan opleiding of ervaring
 • Je hebt geen zin om je elke dag weer tegen heug en meug naar je werk te moeten slepen
 • Je snakt naar uitdaging en voldoening en bent bereid hiervoor te knokken
 • Je wilt een salaris dat opweegt tegen de moeite die je ervoor doet

Solliciteer dan direct voor deze unieke kans! Wat heb je te verliezen?

Functieomschrijving

Als vertegenwoordiger (ook wel accountmanager of verkoopmedewerker) maak je afspraken met potentiële klanten en vervolgens breng je hen een bezoek op locatie. Je bent dus lekker op pad en maakt kennis met ondernemers in alle soorten en maten. Afspraken maak je telefonisch (koude acquisitie) vanuit het kantoor in IJsselstein, de klanten bezoeken doe je gewoon in je eigen regio.

Om te zorgen dat jij weet hoe jij deze klanten het beste kunt helpen, bieden wij jou wekelijkse trainingen en ondersteuning over sales en onze dienstverlening. Optimale prestaties zorgen voor het behalen van targets, en zo sleep jij mooie beloningen in de wacht!

Wie zijn wij?

Proximedia Nederland is een internationaal online marketingbureau met een hoofdkantoor in Brussel. Ons enthousiaste productieteam maakt websites met bijbehorende, doelgerichte online advertenties in Google, Facebook en Instagram en geoptimaliseerde teksten voor onze klanten. Daar hebben zij jou voor nodig! Want die klanten, die haal jij binnen.

Wat vragen wij?

 • Werkervaring en diploma’s zijn géén vereisten!
 • Je bent per direct beschikbaar
 • Targets zijn voor jou een positieve uitdaging
 • Een rijbewijs is vereist!
 • Een auto van de zaak is bespreekbaar

Wat krijg jij hiervoor?

 • Uitermate interessante bonussen en provisies
 • Een zeer aantrekkelijk salaris
 • € 500,- tot € 1000,-per maand voor gebruik eigen auto
 • Trainingen en ondersteuning vanuit het bedrijf
 • Een plek in een hecht, positief team
 • Veel uitstapjes met je collega’s!

Ben jij per directklaar om aan de slag te gaan? Laat deze kans niet lopen! Solliciteer direct en wie weet maak jij binnenkort als kersverse junior vertegenwoordiger deel uit van het dynamische salesteam van Proximedia Nederland!

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Één reactie op “Junior Vertegenwoordiger – Utrecht.”

 • Een WordPress commentator

  Hoi, dit is een reactie.
  Om te beginnen met beheren, bewerken en verwijderen van reacties, ga je naar het Reacties scherm op het dashboard.
  Avatars van auteurs komen van Gravatar.

Reacties zijn gesloten.